Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları yüksek lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında bünyelabilecek sıva onarımı ve boya meslekleri sayesinde kapılar dokunca görmez.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en akla yatkın eder politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve yaşam kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak süflida bucak meydan illere bakım vermekteyiz.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının vesair bölgelere yayılmasını hapsetmek için mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

Bu sebeple bina içinde herhangi bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı sağlam şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Elan detaylı ele tuzakındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran belli yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış kapılarının) makul durumlara gereğince TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Cihan üzerinde yangın konusunda; konutlar da dahil yetişmek üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması mecburi evetğundan en münteşir standartlardan birisi BS doğrusu İngiliz Standardıdır.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda strüktürdan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve âdem evladı hayatını asıl alan, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş Yangın Kapısı yerlerinde 50 kişiden ziyade âdemoğlu evetşıyor ise yangın kapısı gidiş istikametüne rast açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın bapları tasarruf vadiına göre, rengine için evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan manken sınıflandırması süflidaki gibidir

 Yangın merdivenleri içeriden veya haricen binalabilmektedir. Dünyaardan yapılan merdivenler henüz az maliyeti ve önem kaybının elan azca olmasından dolayı elan çok yeğleme edilmektedir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgi verecektir.

Report this wiki page